Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012









Και η μεγάλη νικήτρια του τελικού του Dancing on Ice;  Η Ιωάννα Πηλιχού!

Η ηθοποιός που αρχικά δεν ήξερε ούτε να σταθεί πάνω στα παγοπέδιλα, κατάφερε να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή skater, να συνεπάρει κριτές και κοινό!

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες, 12 live και 108 χορογραφίες η ηθοποιός τα κατάφερε!
Η Ιωάννα μαζί με τον παρτενέρ της Αντρίγ έκανε τον… γύρο του θριάμβου με το τρόπαιο ανά χείρας και όλους, συμπαίκτες, κριτές, παρουσιάστρια και κοινό να την χειροκροτούν όρθιοι!
Οι δύο φιναλίστ, η Ι. Πηλιχού και η Π. Αναστασοπούλου μας παρουσίασαν έναν υποδειγματικό τελικό χωρίς κόντρες και ζήλιες.

Η ίδια λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είπε ότι ήταν πολύ συγκινημένη, ενώ σε συνέντευξή της είχε πει ότι δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα ζήσει τέτοια αγάπη από τον κόσμο.

Μία πολύ ξεχωριστή στιγμή περίμενε το τηλεοπτικό κοινό λίγο πριν από την ανάδειξη του νικητή του Dancing on Ice.

Οι δύο φιναλίστ, η Ι. Πηλιχού και η Π. Αναστασοπούλου κλήθηκαν να χορέψουν μαζί στον πάγο, κάνοντας την ίδια χορογραφία με το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου «Αν ήσουν αγάπη»!

Οι δύο παίχτριες φανερά συγκινημένες βγήκαν στην πίστα του Dancing, πιασμένες χέρι – χέρι, με την Ιωάννα να δίνει ένα γλυκό φιλί στην κολλητή της Πηνελόπη για να πάρουν και οι δύο κουράγιο. Άλλωστε το είχαν πει και οι δύο. Σ’ αυτόν τον τελικό δεν θα υπάρξουν ούτε ίντριγκες, ούτε κόντρες.

Κάτι η χορογραφία, κάτι το τραγούδι της Έλενας, κάτι η φόρτιση της στιγμής, οι δύο κοπέλες κατάφερες να συγκινήσουν τόσο τη Τζένη Μπαλατσινού, όσο και τους τρεις κριτές.

Η Πηνελόπη μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της, αποκαλύπτοντας ότι είχαν άκρως φορτισμένες, συναισθηματικά στιγμές στα παρασκήνια.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι καμία από τις δύο δεν αγχώθηκε για τη νίκη και οι δύο από την αρχή ήθελαν να χορέψουν κάποια στιγμή μαζί. Και το πέτυχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου