Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012









Και η μεγάλη νικήτρια του τελικού του Dancing on Ice;  Η Ιωάννα Πηλιχού!

Η ηθοποιός που αρχικά δεν ήξερε ούτε να σταθεί πάνω στα παγοπέδιλα, κατάφερε να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή skater, να συνεπάρει κριτές και κοινό!

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες, 12 live και 108 χορογραφίες η ηθοποιός τα κατάφερε!
Η Ιωάννα μαζί με τον παρτενέρ της Αντρίγ έκανε τον… γύρο του θριάμβου με το τρόπαιο ανά χείρας και όλους, συμπαίκτες, κριτές, παρουσιάστρια και κοινό να την χειροκροτούν όρθιοι!
Οι δύο φιναλίστ, η Ι. Πηλιχού και η Π. Αναστασοπούλου μας παρουσίασαν έναν υποδειγματικό τελικό χωρίς κόντρες και ζήλιες.

Η ίδια λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είπε ότι ήταν πολύ συγκινημένη, ενώ σε συνέντευξή της είχε πει ότι δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα ζήσει τέτοια αγάπη από τον κόσμο.

Μία πολύ ξεχωριστή στιγμή περίμενε το τηλεοπτικό κοινό λίγο πριν από την ανάδειξη του νικητή του Dancing on Ice.

Οι δύο φιναλίστ, η Ι. Πηλιχού και η Π. Αναστασοπούλου κλήθηκαν να χορέψουν μαζί στον πάγο, κάνοντας την ίδια χορογραφία με το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου «Αν ήσουν αγάπη»!

Οι δύο παίχτριες φανερά συγκινημένες βγήκαν στην πίστα του Dancing, πιασμένες χέρι – χέρι, με την Ιωάννα να δίνει ένα γλυκό φιλί στην κολλητή της Πηνελόπη για να πάρουν και οι δύο κουράγιο. Άλλωστε το είχαν πει και οι δύο. Σ’ αυτόν τον τελικό δεν θα υπάρξουν ούτε ίντριγκες, ούτε κόντρες.

Κάτι η χορογραφία, κάτι το τραγούδι της Έλενας, κάτι η φόρτιση της στιγμής, οι δύο κοπέλες κατάφερες να συγκινήσουν τόσο τη Τζένη Μπαλατσινού, όσο και τους τρεις κριτές.

Η Πηνελόπη μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της, αποκαλύπτοντας ότι είχαν άκρως φορτισμένες, συναισθηματικά στιγμές στα παρασκήνια.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι καμία από τις δύο δεν αγχώθηκε για τη νίκη και οι δύο από την αρχή ήθελαν να χορέψουν κάποια στιγμή μαζί. Και το πέτυχαν.

Η Ιωάννα Πηλιχού είναι η μεγάλη νικήτρια του Dancing on Ice 

Πολλά συγχαρητήρια στην Ιωάννα Πηλιχού και στον παρτενέρ της που κατέκτησαν  το κύπελλο του Dancing On Ice! Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τις καταπληκτικές φιγούρες που  έφτασε στον τελικό.  



 

Η αγωνία και η χαρά λίγα λεπτά πριν ακούσουν τα αποτελέσματα! 




\

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

TEST
 Κάνε το τεστ που ακολουθεί και δες ποιο χρώμα του φωτεινού σηματοδότη σού ταιριάζει...

Πράσινο πορτοκαλί ή κόκκινο ?  

*Με ποια στοιχεία της φύσης συνδέεσαι περισσότερο?
α)Τα δέντρα και το νερό. 
β)Τον πάγο και τον αέρα.
γ)Τη φωτιά και τη γη.

*Συγχωρείς τους άλλους εύκολα?
α)Ναι 
β)Μερικές φορές 
γ)Όχι

 *Νιώθεις άνετα με κάποιον που γνωρίζεις πρώτη φορά?
α)Πάντα 
β)Όχι με ευκολία.
γ)Ανάλογα με το άτομο.

*<<Αρπάζεσαι>> εύκολα?
α)Όχι 
β)Σπάνια
γ)Ναι

*Ποιο χρώμα προτιμάς?
α)Μπλε.
β)Κίτρινο
γ)Μοβ
  
*Θα χαλούσες εύκολα μια σχέση ή μια φιλία?
α)Όχι 
β)Εξαρτάται
γ)Ναι

*Ποια εποχή σου αρέσει περισσότερο?
α)Η άνοιξη και το φθινόπωρο.
β)Ο χειμώνας
γ)Το καλοκαίρι 




Αν έχεις περισσότερα Α)
ΠΡΑΣΙΝΟ     Είσαι από τους ανθρώπους που δεν τους αρέσουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες.Έχεις μάθει να κάνεις όνειρα και να τα κυνηγάς. Σου αρέσουν οι μόνιμες φιλίες και οι μόνιμες σχέσεις, ενώ οι φίλοι σου έχουν να λένε για την ευγένεια και τον ήπιο χαρακτήρα σου.


Αν έχεις περισσότερα Β) 
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ     Συνεχώς βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι και δεν ξέρεις ποιο δρόμο να διαλέξεις. Παντελόνι ή φούστα?? Σγουρά μαλλιά  ή ίσια?? Σινεμά ή καφέ?? Η ζωή σου βάζει διλήμματα και εσύ άλλοτε τραβάς μπροστά στον σωστό δρόμο και άλλοτε ψάχνεις ένα κίνητρο για να προχωρήσεις Είσαι παιδί της λογικής και της ψυχραιμίας.


Αν έχεις περισσότερα Γ)
ΚΟΚΚΙΝΟ    Έχεις ακούσει αυτό που λένε φλογερό ταμπεραμέντο?Ε,ναι,λοιπόν, αυτό έχεις! Θα φωνάξεις, θα τσαντιστείς, θα ξεσπάσεις, αλλά για κάποιο λόγο αυτό σε ηρεμεί. Δεν μπορείς να κρατάς μέσα σου τα συναισθήματα και δεν σου αρέσει η αδικία. Φοβάσαι την απογοήτευση και χαρακτηρίζεσαι για τον δυναμισμό και τον αυθορμητισμό σου.








Kαλησπέρα σε όλους και όλες σας! Το όνομά μου είναι Κατερίνα! Κάθε μέρα σε αυτήν την σελίδα θα δημοσιεύω πράγματα και μικρές χρήσιμες συμβουλές!